Woman, Massage, Therapy, Physiotherapy, Stress

Ik realiseer me dat dit een beetje moeilijker is dan de eerste, maar geef altijd krediet wanneer krediet wordt gegeven. Waarom? Omdat EMDR geweldig was om haar te helpen verdrinken, en ik wil er alles aan doen zodat jij dat kunt.

Alle EMDR Nijmegen richten zich op de linkerkant van de hersenen, de kant B (vertising), maar ik zou me willen concentreren op de rechterhersenhelft, de kant A (verdedigen), omdat de rechterhersenhelft de grond is die we kunnen planten zaden, planten oprapen, enz. Emotionele energie wordt alleen gecreëerd door activiteit van de rechter hersenhelft. Als dit gebeurt in een stressvolle situatie, dan is het een uitnodiging om je hersenen te herprogrammeren die negatieve associaties voor je hebben gecreëerd. Tijdens zulke kritieke gebeurtenissen raakt de emotionele energie uitgeput, de vraag is: op welke manier wil je dat je lichaam liegt? Ofwel Aard jezelf of "Take A Dig", wat betekent dat je je bewust wordt van wat je doet en dan om hulp vraagt. Je kunt subliminale boodschappen of affirmaties gebruiken om je rechterhersenhelft op te roepen tijdens een stressvol scenario. Deze subliminale berichten klinken ongeveer als:

Misschien herinnert u zich de volgende stelregel: "Denken is het probleem, oplossingen voor de rechterhersenhelft zijn de oplossing." Het is waar; kies je gedachten, je kunt ze veranderen. Kies je emoties, je kunt ze veranderen. Kies de houding, je kunt het veranderen. Je kunt je gedrag beheersen, het probleem is: hoe kies je? Deze rechter hersenhelft is waar EMDR voor is ontworpen. EMDR probeert werkherinneringen vast te houden, emoties te herkennen, gedrag te veranderen en herinneringen terug te halen. Om deze redenen heeft de therapie een grote impact bij het helpen van mensen met een depressie. Het wordt ook gebruikt voor een aantal ziekten. Bijvoorbeeld:

Het is bekend dat de depressie een ernstige wending neemt wanneer de angst voor de situatie niet wordt verlicht en het kan veranderen in een ziekte. Uw behandelaar zal uw zelfvertrouwen kunnen vergroten wanneer de depressieve delen van de hersenen worden bewerkt door de behandelingen die u krijgt. Voor de theorie van de rechterhersenen zijn we ons ervan bewust dat er een aantal ziekten en aandoeningen zijn die verband houden met de rechterhersenhelft. Een daarvan wordt depressie genoemd, waarbij je, ondanks al je inspanningen om het Affective Janet's Syndroom onder controle te krijgen, het gevoel hebt dat je gek wordt en een groente wordt. Al je vrienden vertellen je hoeveel je hebt gedaan. Na de juiste hersenbehandelingen merkten vrienden hoeveel je hebt gedaan.

Sommige patiënten beschrijven een genezing niet alleen in de juiste hersentherapie, maar ook in het bezit van meer zelfvertrouwen. Therapie kan een vaag beeld zijn in de aanhoudende stadia van de depressie die voor hen betekende dat ze gewoon nooit zullen genezen. Met onze Right Brain Therapy kunt u zich zelfverzekerder voelen en effectiever van het leven genieten. Voor Live Learner zijn er meer waarden te vinden door de Right Brain Treatment te gebruiken. We vertrouwen erop dat deze vorm van therapie uiteindelijk negatieve gevoelens zal verlichten. Naar mijn mening is dit een belangrijke rechterhersenhelftbehandeling voor patiënten met een depressie.