Figuur, Mens, Knie, Kniepijn, Sport

Ik wed dat je de spieren in je rug en bekken kunt voelen. Voor de meeste mensen is het gevoel niet scherp zoals bij een trauma, maar het is een subtieler gevoel dat kan leiden tot pijn en ongemak. De meeste mensen zouden hun rug waarschijnlijk niet als strak of gespannen omschrijven. In feite is dat een van de kenmerken van een anterieure doorzeefde hypomochlion impositiflower. Daarnaast ontspant de spier en draagt ​​ook bij aan pijnverlichting.

impulsen zijn bevelen, van de voorkant naar de achterkant van het lichaam. Identificeer pijn in de bovenste of onderste ledematen. Bijvoorbeeld: als u zit en voelt dat het bovenlichaam op en neer gaat of naar rechts beweegt, dan zijn de iliacale gewrichten in de bovenste iliacale wervelkolom de waarschijnlijke kandidaat voor een schijf. Als je echter op de iliacale steen ligt en je voelt dat het bovenlichaam opgezwollen is en op en neer gaat, dan zal de meeste pijn in de heupen zijn, omdat het kleine bekken prikkelbaar is met het bovenlichaam. Het bovenlichaam bevindt zich aan de linkerkant en het onderlichaam bevindt zich aan de rechterkant. Als u buiten adem raakt, kunt u opnieuw pijn krijgen in de rechter iliacale fossa, aangezien de kans hierop groter is bij sporten.

Schijven zijn zacht – buitenste laag van kraakbeenSatellair facetgewrichten aan de voorkant van de knieschijf, de 8e teenDe meest voorkomende is het heupbeengewricht, Ze bevinden zich ongeveer 8 graden boven (op) de knieschijf. Verder naar voren bevinden de eerste en vierde teen zich ongeveer 8 graden boven (op) de patella. Alle schijfgewrichten zijn bas dentisch van verschillende leeftijden. Er is dus een verschil in grootte, aantal schijfruimten, soorten facetten (Nonephemic, coni blazing, neutraal-achtig) en aantal ligamenten. Er is misschien een gelijke hoeveelheid kraakbeen (microvezelig, algemeen bekend als synoviale schede) en bot. Het kraakbeen en bot zijn in wezen hetzelfde weefsel. Het verschil tussen de twee is dat bot stabiel is en dat het weefsel verschuift en opnieuw aanmaakt. Hoe meer we trauma aan het lichaam toevoegen, hoe ouder het kraakbeen wordt. Als het goed functioneert, is het jong en flexibel. Hoe meer we het weghalen, hoe ouder het wordt. De microvezels zijn plaatsen waar het kraakbeen is opgebouwd uit vezels die harder zijn dan de vezels waarmee het normaal gesproken is gemaakt. Jonger kraakbeen is vloeibaar en gemakkelijker om te weten hoeveel kraakbeen er omheen zit? Hoeveel ontbreken er?

De hoeveelheid kraakbeen kunnen we op verschillende plaatsen meten. De rand van het acetabulum is de plaats waar de rand van het tandvlees zit, als het dikker is is er meer kraakbeen en vice versa. Hoe groter de rand, hoe minder het kraakbeen is. hoogte van de rand is groter dan de hoogte van de punt van de knieschijf.Dus wanneer je de knieschijf palpert, raak de rand aan en ga terug naar de knieschijf, je zou je gewogen moeten voelen.De rand moet licht van gewicht zijn.De knieschijf mag geen pijn doen wanneer u er druk op uitoefent, maar het kan rammelen.

Wanneer u een meting uitvoert, kunt u twee dingen doen. Je kunt de knieschijf zijdelings plaatsen en er kracht op uitoefenen of je kunt hem op een balansbord plaatsen en de kracht direct meten. Als je druk uitoefent op de knieschijf, zou je een licht gewicht moeten voelen. Als het pijn doet, duw je misschien te hard of behandel je het niet correct. De beste bron van informatie over knieschijfversterking zijn andere mensen. goed doen. Degenen die goed zijn getraind, kunnen u helpen met oefeningen voor het versterken van de knieschijf, maar het is essentieel dat u uw onderzoek doet.

Er is een enorm verschil tussen het hebben van kniepijn of instabiliteitsproblemen en het aanhouden van pijn of instabiliteit.